Patchwork Workshop
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 20. June 2009 22:14

Foto: Kenneth Arndt Lønquist"Patchwork" - Skal man oversætte patchwork, må det betyde "lappearbejde" eller kludetæppe. I korthed er det en teknik, hvor man syr mange små stykker stof sammen til en større flade.

Det var der 10 damer fra Hobbyklubben i Solbjerg, som gerne ville vise og fortælle mere om, hvilket de gjorde i Solbjerg Fritidscenter. Der blev vist forskellige arbejder frem, som de enkelte deltagere havde fremstillet i løbet af den nylig afsluttede sæson.

Klik på "Læse mere" om arrangementet. ----->


Udvidet nyhedstekst
Foto: Kenneth Arndt Lønquist
For tre år siden var det mest kniplinger og andet håndarbejde der blev fremstillet i Hobbyklubben men Inga Hansen og Grethe Laursen blev opfordret til at komme og sy patchwork sammen med dem der havde lyst, og i dag er der 13 personer som hygger sig med denne form for håndarbejde.

Der arbejdes på forskellige personlige håndarbejder, men der er også et større fælles projekt hvert år, nemlig Projekt Puttetæpper til Julemærkehjemmet Kildemose ved Frederiksværk.
Formålet med dette projektet, er at sy patchwork tæpper til børnene på Julemærkehjemmet så hvert barn kan få et tæppe til minde om deres ophold, behovet er mere end 120 tæpper årligt.

Har du lyst til at arbejde med patchwork, så starter Hobbyklubben op igen til efteråret, nærmere bestem mandag den 17. august, hvor du er meget velkommen til at møde frem. Ønsker du at få mere at vide, kan du kontakte
Grethe Laursen, fra Hobbyklubben i Solbjerg