Åbent hus i Søsporten
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 06. June 2008 07:55

Foto: Kenneth Arndt LønquistEt perfekt vejr, var med til at give de besøgende ved Solbjerg Søsports åben hus arrangement, nogle dejlige timer ved Solbjerg sø.

Arrangementet var ikke startet endnu, da 5-årige Thorvald viste sin interesse for at sejle optimistjolle. Thorvald tog det pænt, da Optimisttræner Helle Jespersen pænt fortalte, at man skal være 9 år, og kunne svømme 200 meter, før man kan få lov til at sejle optimistjolle.

Forsætter, klik på "Læs mere" ----->


Udvidet nyhedstekst
Foto: Kenneth Arndt LønquistHer i 2008, er klubben blevet sponsoreret med 5 nye Optimistjoller fra forskellige sponsorer, vi er meget taknemmelige over så stor interesse og støtte til vores klub, siger Helle Jespersen.

Flere optimistklubber langs den østjyske kyst, har haft dalende medlemstal, ja enkelte er helt lukket, men det er ikke tilfældet i Solbjerg Søsport.

Med en lille tilgang af nye medlemmer her i 2008, er tallet for aktive optimist sejlere kommet op på 30, hvilket gør klubben til en af de største, hvis ikke den største klub i øst Jylland.

Solbjerg Søsport er ikke kun Optimistjoller, også Kajak sejlads og roning på søen er meget populær, men det er dog på et mere motionspræget plan.
Flere af de unge Optimistsejlere benytte da også dagen, til at forsøge sig ud i kajaksejladsens svære kunst. Om de væltede med vilje, fordi det var sjovt, eller det virkelig var fordi det var svært, vides ikke. Her var det bare op på hesten (læs kajakken) igen, og så fremad.

Var du forhindret i at besøge klubben, og evt. have lyst til at selv at komme på søen, så besøg Søsportens hjemmeside eller Optimisternes hjemmeside, hvor du kan se mere om hvordan du kan komme i gang.