Cirkus i Solbjerg
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 19. August 2008 00:50

Cirkus Krone, et cirkus for familien

Ol kunne ikke holde børnefamilierne hjemme foran fjernsynet, nej de ville i cirkus, og så var det jo heldigt at Cirkus Krone var i byen.
Traditionen tro, havde Cirkus Krone sat teltpælene op på Markedspladsen i Kærgårdsparken, mandag morgen og dagen var gået med forestillinger for byens institutioner. Disse forestillinger foregår nemlig på børnenes præmisser. En typisk børneforestilling varer ca. 45 minutter, da det altid har vist sig at passe gemytterne bedst.
Klokken 19 startede aftenens forestilling, som mere end 150 publikummer havde fundet vej til, og de fik en forestilling for hele familien.

Foto: Kenneth Arndt LønquistNoget af det der kendetegner Cirkus Krone  er, at de år efter år, sammensætter en forestilling for hele familien, måske det kommer af, at Cirkus Krone selv er som en stor familie.
Klovnen Allando skaber som altid et godt humør, hos både de voksne som hos børnene. Jonas fra Frankrig, giver begrebet "Diablo / Djævlespil" en helt ny dimension. Tryllekunst, jonglering med "Kanonkugler" og meget mere giver til sammen en rigtig god familieforestilling, som sluttede med at Allando sagde farvel til publikum.

Var du ikke i Cirkus Krone i år, så glæd dig til næste år, det er jo ikke helt umuligt at cirkus kommer til Solbjerg igen.

Du kan se flere billeder i Portalens Galleri.
Du kan også læse mere Cirkus Krones på deres hjemmeside.