Forening bliver 100 år
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 25. October 2008 20:06

Socialdemokratisk partiforening fejrede 100 års fødselsdag

Foto: Kenneth Arndt LønquistDer var mødt omkring 50 mennesker frem til Socialdemokraterne i Solbjerg-Mårslet partiforenings reception, i forbindelse med deres 100 års jubilæum.

Foreningen startede under navnet Tiset socialdemokratiske forening i 1908, men det var først omkring 1918 hvor foreningen fik ny formand, Andreas Christensen, der for alvorlig kom gang i foreningen.
Verden har ændret sig meget siden 1908, formodentlig mere end Andreas Christensen i sin vildeste fantasi havde forestillet sig,
Læs hele artiklen, Klik på "læs mere"


Udvidet nyhedstekst
Socialdemokratisk partiforening fejrede 100 års fødselsdag

Dagens jubilæums fest, i Solbjerg Fritidscenter, blev startet med en velkomsttale af foreningens formand Finn Pilgaard-Fruerlund, som afsluttede talen med at opfordre alle de fremmødte, til at synge med på "Når jeg ser et rødt flag"

Fællesangen blev akkompanieret af Annemarie Wind fra "Musik I Solbjerg", som for øvrigt forsynede arrangementet med hyggelig klavermusik.

Efter Sangen var der stort kaffebord med masse af hjemmebagt brød, og talen var straks i gang mellem de mange gæster, som ville ønske foreningen tillykke