Succes for Musical Syd's Mini-trup
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 23. November 2008 22:57

Flot Premiere på Grease.

Den søde pige Sandy og roden Danny er blevet forelsket i sommerferien, men da skolen begynder, opdager de at de går på den samme skole, mon deres kærlighed stadig kan udvikle sig, under disse forhold med gruppe-presset.

Foto: Kenneth Arndt Lønquist

Flere end 20 unge fra 8. 9. og 10. klassetrin, hvor af også med i sidste års forestilling "Josef", har under ledelse af Mathias Flint og Simone Spottag, brugt de sidste mange lørdage, på at lave Mini-truppens udgave af Grease.

Klik på "Læs mere"


Udvidet nyhedstekst
Foto: Kenneth Arndt LønquistSangene var selvfølgelig de danske oversættelser, men Mathias Flint havde opdateret forestillingens dialog til et mere nutidigt sprog, hvilket virkede meget naturlig, uden at bryde forestillingens handling eller sammenhængen.

Mange øve timer gør det ikke alene, musik, lys, lyd skal der også til, og her viser de unger også hvad de kan. Et godt live orkester, leverede musikken, og lyd- og lysfolk havde også check på deres opgaver.

Det var en god forestilling, som alle de medvirkende sagtens kan være stolte af, nu hvor turnén starter til Solbjerg, Malling og Beder skole.