Julespil 2008
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 21. December 2008 23:14

Så blev der fundet en vinder i julespillet 2008

Foto: Kenneth Arndt LønquistSom noget nyt, forsøgte Portalen i år at afvikle en konkurrence, hvor SuperBrugsen i Solbjerg, havde sponsoreret gevinsten, nemlig en købmandskurv. spillet, som nu er afsluttet, blev pænt besøgt, og vinderen fundet.

Vinderen af Portalens julespil 2008
Eva Holm fra kærgårdsparken.


Kort før konkurrencen blev lukket, så det dog ud til, at en anden spille skulle blive årets vinder, men Eva Holm forsøgte i den sidste time at slå det højeste antal point, og det lykkedes.
Præmien blev givet til vinderen af SuperBrugsens uddeler, Niels J Celund Jensen sammen med medlemmer af bestyrelsen.

Læs mere om arrangementet i SuperBrugsen, klik på "Læs mere"


Udvidet nyhedstekst
Julen 2008 er ikke anderledes i SuperBrugsen.

Marie Rasmussen. Foto: Kenneth Arndt LønquistIgen i år stod bestyrelsen for et lille julearrangement med glög og æbleskiver, det må siges at være en tradition, det er nemlig sket i mere end 40.

En ny tradition er også opstået. For 5. år har børnene i Solbjergs daginstitutioner, kunne hænge en "Sok" op i SuperBrugsen, så Julemanden og nisserne kan fylde julegodter i "sokkerne".

I går søndag, var så dagen hvor ungerne kunne hente deres "sokker", og tro det eller lade være, men Julemanden og nisserne havde været der og fyldt i "sokkerne", og efter Marie Rasmussens opførelse at dømme, må det være nogle virkelige godter i "Sokken", hun passede i hvert tilfælde godt på den.