Badminton
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 02. February 2009 11:03

SKAL BADMINTONKLUBBEN LUKKES ?

Sådan lyder overskriften på Solbjerg Badmintonklubs hjemmeside.

Ved den ordinære generalforsamling mandag d. 26.1.09 kom der kun 1 person udover bestyrelsen. Med så lavt et fremmøde, var det selvfølgelig umuligt at få valgt de nødvendige nye personer til bestyrelsen
"Indeværende år har der ganske vist formelt været 5 medlemmer, men de to har efter aftale kun ydet en begrænset indsats, idet vi håbede, de kunne afløses nu", skriver formanden Erik Håkonsson som fortsætter, "Hvis der ikke kan skaffes det tilstrækkelige antal til bestyrelsen får det drastiske konsekvenser. Mest nærliggende er det at lukke klubben." 

Der er nu Indkaldt til ekstraordinær generalforsamling
mandag d. 16.februar 2009 kl. 19.00 i lokalet ved sportscaféen.

På den ekstraordinær generalforsamling, håber den eksisterende bestyrelse selvfølgelig, at det bliver muligt at få nedsat en ny betyrelse, uden andre ændringer i driften af klubben.
Lykkedes det ikke, er det muligheder som lukning af badmintonklubben eller lukning af børne- ungdomsafdelingen, som vil blive debateret.

Vi håber selvfølgelig, der vil melde sig nogle kandidater til bestyrelsen. Klubben har en sund økonomi, gode evalueringer af træningsarbejdet og et godt ry for sine stævner. Det er derfor en besynderlig situation, at skulle lukke eller reducere på grund af manglende opbakning fra forældrene. Jeg håber derfor på et godt, aktivt fremmøde, afslutter Formanden.

Læs mere på Solbjerg Badmintonsklubs hjemmeside