Solbjerg Ungdomsklub gør det igen
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 28. March 2009 18:19

Hollywood, Bollywood og nu Sollywood

Der skal ikke herske tvivl om hvor Sollywood ligger, men for dem der ikke har set det nye byskilt, ja så ligger Sollywood i Solbjerg.

Foto: Kenneth Arndt Lønquist

Sidste års "Kæmpe Succes" Sunhill Vice, gav Solbjerg Ungdomsklub blod på tanden, og efter mange måneders hårdt arbejde, var der i går, fredag, Galla Premiere på opfølgeren Sunhill vice 2.

Sunhill Vice 2 er lige så spændingsfyldt som den første film, men denne gang var der ikke lagt fingre i mellem med effekterne.

Foto: Kenneth Arndt LønquistBiler blev sprængt i luften, brændt af, kørt i vandet og smadret (kørt over af en kampvogn).
Det var ikke kun køretøjerne som imponerede, skudhuller i så vel mennesker som i køretøjer, var i bedste Hollywood stil, og en obduktion af en skudt gangster, var næsten for realistisk.
Fede biler, Offroaders, vandscooter, sejlbåde og, hold nu fast, en kampvogn og en militær helikopter indgik også i handlingen.

Selve handlingen er mere flydende i 2'eren, end den var i 1'eren, og slutningen giver tilskuerne en fornemmelse af ......... Ja se den selv, når den fra april måned kan købes i handlen.

Martin Panum var en meget glad mand efter Galla Premieren, og det var der god grund til. Fællesarealet på Solbjerg Skole, hvor premieren fandt sted. havde nemlig været fyldt med publikummer, som flere gange under forstillingen, gav deres mening til kende med store klapsalver.

Se billedreportage fra Galla Premieren i Portalens Foto Galleri.