Lions Club Solbjerg Pressemeddelelse
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 24. April 2009 14:35

Hop med Lions Solbjerg

Få en kop kaffe og en snak om hjælpearbejdet

Tag ungerne – eller dit eget indre barn – ved hånden og få dig en rigtig god hoppetur. Det byder Lions Club Solbjerg på som led i en landsdækkende kampagne for at fortælle om Lions-arbejdet. 

Lørdag den 2. maj kl. 14-16 bliver der sat en stor hoppeborg op på arealet ved Solbjerg Fritidscenter og her kan alle få sig en gratis hoppetur og forhåbentlig også få løsnet (latter)musklerne lidt op. Lions-folkene sørger selvfølgelig for, at sikkerheden i hoppeborgen er helt i top.

Mens børnene hopper, er der kaffe og kage til de voksne. Samtidig er der lejlighed til at høre med om Lions Club Solbjergs arbejde, hvor kernen er gennem aktiviteter at samle penge ind til sociale og kulturelle formål lokalt, nationalt og globalt. Selv om arrangementet er lokalt, er Lions Club Solbjerg club i verdens bedste NGO, hvor alt overskud ved alle arrangementer går ubeskåret til de, der har behov for hjælp.

Læs hele pressemeddelelsen, klik på "Læs mere!


Udvidet nyhedstekst

Landsdækkende gadekamp

Over hele landet kalder Lions til gadekamp i uge 18. Hvor gadekamp normalt forbindes med uroligheder er gadekampen hos Lions ganske fredelig. Målet er at rejse penge til foreningens humanitære hjælpearbejde. Projekterne spænder vidt fra incestcentre i Danmark til hospitalshjælp i Baltikum og omsorgsvigtede børn i Nuuk.

”Vi er gadekæmpere, der kæmper i de danske gader for at hjælpe andre. Der er så mange mennesker, der kan bruge en hjælpende hånd for at klare dagligdagen, og det er dem, vi sætter fokus på i uge 18,” siger formand for Lions Danmark, Kay C. Pedersen, og fortsætter: ”Forhåbentlig vil kampgejsten smitte af på resten af årets aktiviteter, så vi i endnu højere grad kan yde humanitært hjælpearbejde, hvor der er brug for det”.


For yderligere og evt. spørgsmål, kontakt:

Jan Toftdahl, tlf. 51 33 20 07, jan@toftdal.eu
Jens Bøgh, tlf. 21 73 44 08, jens@fam-boegh.dk