Banko afslutning
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 29. April 2009 08:31

Sidste Bankoaften for denne gang

Foto: Kenneth Arndt LønquistEfter 1 års pause, startede en lille gruppe sidste efterår, igen bankospil i Solbjerg Fritidscenter hver tirsdag aften.
Starten i september sidste år, var ikke for folk med sarte nerver. Antallet af spillere var meget lavt, så lavt at det blev overvejet at stoppe igen, men det var da godt det ikke skete. Efterhånden som det rygtedes, at der igen var Banko i Solbjerg, steg antallet af spillere lige så stille hen over efteråret, og siden jul har det været omkring 60 spillere hver tirsdag aften i Solbjerg Fritidscenter.

Solbjerg Fritidscenter kan sagtens rumme flere spillere, så hvis du har lyst til et spil banko, så skal du bare møde op, når Banko i Solbjerg starter op igen til efteråret, ja helt præcist starter den næste sæson tirsdag den 1. september 2009, så sæt et kryds i kalenderen.

Den nye sæson vil blive annonceret i Solbjerg*NU og her på Portalen.

Læs mere om aftenen, klik på "Læs mere"


Udvidet nyhedstekst

Foto: Kenneth Arndt LoenquistSidste Bankoaften for denne gang

Unge som gamle sidder dybt koncentreret med deres tavler og venter på tallet, efterhånden som Eva Holm opråber de udtrukne tal. Deltagernes arme køre ind og ud over bordet, for at ligge de små plastik brikker på tavlerne og spændingen er høj i det fuldstændige stille lokale. Pludselig er der en der råber banko, der går et suk gennem lokalet og umiddelbart efter går der en sagte snak ved bordene, så forsætter spillet til fuld tavle, og stilheden er igen dominerende.

Erna Lauritsen holdt sin fødselsdag med Banko. Foto: Kenneth Arndt LønquistI pausen er der kaffe med småkager og talen går lystigt ved bordene, nu er det tid til at ordne verdenssituationen og strække benene.
Ved et af bordene er der en speciel stemning, her er der nemlig en af spillerne som har fødselsdag. Erna Lauritsen, fra Hasselager, bliver nemlig 76. Erna var blevet fejret hele dagen, men Banko'en skal jo passes.

Nu er det mange år siden undertegnede sidst havde været i et bankolokale, og det var lige som om der var noget der manglede. Nå ja, der var ingen røg i lokalet. Banko i Solbjerg er nemlig røgfri. Som så mange andre steder skal tobaksrygning forgå udendørs, og det gør det så i pausen.