Hasselhuset officielt åbnet
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 04. September 2009 14:29

Så er Hasselhuset officielt indviet 

Tirsdag den 1. September klokken 14:00 startede festen ved indvigelsen af den seneste daginstitution i Solbjerg, den integrerede institution, Hasselhuset.

Hasselhuset er resultatet af mange måneders arbejde og dialog mellem Århus Kommune og initiativgruppen "Pas Mig I Solbjerg" PMIS.

På billedet er det Mette B. Folmer fra PMIS, der overrækker den "Gyldne skovl" til Rådmand Gert Bjerregaard, med en kommentar om, at hver gang han kikker på gaven, kan det minde ham om, der stadig er en venteliste på 40 børen, her i Solbjerg.

Du kan også læse om invielsen hos JP og hos Lokal Avisen
Læs også pressemeddelelse fra PMIS


Udvidet nyhedstekst

Så er Hasselhuset officielt indviet

Eftermiddagen started med at pædagogisk leder Lise Bendix Christiansen bød alle de mange fremmødte velkommen, hvor efter hun gav ordet til børne- og ungerådmand Gert Bjerregaard.

Gert Bjerregaard, som kun har været med i den sidste del af projektet, da han overtog posten som rådmand for området efter Luise Gade, sagde blandt andet i sin tale:
Vi har haft en udfordring i at følge med den positive vækst, som Solbjerg har været inde i, og som har betydet mange nye børn i området. Et stærkt engagement fra forældre, politikere og forvaltning betyder heldigvis, at vi i dag står med et rigtig godt resultat. Derfor er det mig en glæde at skulle indvie en helt ny institution, som kan skabe gode, trygge rammer for børnene.

Efter Gert Bjerregaard, blev ordet givet til Mette Blicher Folmer, fra initiativ gruppen PMIS (Pas Mig I Solbjerg).

Mette Blicher Folmer lagde ud med at takke Gert Bjerregaard for det gode og konstruktive samarbejde, som nu er resulteret i Hasselhuset, og for at vise PMIS’s taknemmelighed, overrakte hun en gave til Gert Bjerregaard, nemlig en “guldspand” og en “guldskovl”.

Vi er utroligt glade for og stolte over, at man har lyttet til os, og at vi har fået Hasselhuset. Den gyldne skovl er en tak for det og en opfordring til, at man fortsætter med at løse hele problemet, da der jo allerede er mangel på pladser igen, sagde Mette Blicher Folmer, hvortil Gert Bjerregaard svare at han udemærket var klar over der stadig var udfordringer med pladser i Solbjerg, med den positive vækst, som Solbjerg har været og er inde i. I følge PMIS er der allerede 40 børn på venteliste.

Efter talerne gik Volmer og Lillebror på scenen, og så var der lagt op til fest for ungerne.