Informationsmøde om Solbjerg Byport
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 21. May 2010 15:57

Informationsmøde om Solbjerg Byport

Dørene blev åbnet klokken 19.30, i de gamle TH. Schulz bygninger, og inden selve mødet startede klokken 20.00 var flere end 300 personer mødt frem.

Mødet blev startet af Erik Schulz, som bød de fremmødte velkommen, og fortalte om baggrunden for mødet.
Siden TH. Schulz flyttede til Koldt, har de gamle bygninger stået tomme og været sat til salg. Der var enighed i familien Schulz om, at der skulle ske noget med området, hvorfor de gik begyndte at undersøge mulighederne.

Projektet har været mere end 2 år om at komme til skitseprojektet, der blev fremlagt. Under arbejdet har der været tæt dialog med PMIS (Pas Mig I Solbjerg) og Solbjerg Fællesråd, Erik Schulz fremhævede ved denne lejlighed PMIS og det arbejde de har udført, for at få de korrekte og aktuelle tal på børnepasningsområdet, til brug for fremtidig planlægning, tal som er benyttet i projektet.

Efter præsentationerne fra Erik Schulz, Arne Bruun fra Enghave Projekt, arkitekt Niels Christian Nielsen fra arkitekt firmet Hune & Elkjær, Finn Krogslund fra Solbjerg Fællesråd og Ango Winther, var der mulighed for at stille spørgsmål til projektet.

Deltag i Debatten

Deltog du ikke i informationsmødet, har Portalen samlet materiale og links om projektet i en artikel, som du kan se HER.
Der er oprettet et forum til fri debat om projektet, hvor du kan komme med dine kommentarer til projektet.