Fiskekonkurrence i Astrup mose
Skrevet af kenneth arndt lønquist d. 30. May 2010 19:28
Solbjerg Jagtforenings fiskekonkurrence druknede ikke, trods vejret

Foto: Kenneth Arndt LønquistDer var en dejlig stemning på trods af eller - uanset - vejret, ved Solbjerg Jagtforenings årlige fiskekonkurrence i Astrup Mose
Allerede fra klokken 06.30 søndag morgen, var det muligt at købe fiskekort, som gav adgang til konkurrencen, hvilket 26 lystfiskere benyttede sig af, lidt færre end der plejer at deltage.

Klokken 13:00 blev konkurrencen så afblæst, og det var tid til indvejning, det var nu vinderne i de forskellige kategorier skulle findes. Der blev fanget 21 fisk der blev indvejet, samt et stort antal små fisk, som indgik i kategorien "flest fisk".

Hovedkategorien var selvfølgelig største Gedde, det er jo en konkurrence i en mose. 8 Gedder måtte op af vandet i år, de fleste havde en pæn størrelse, og vinderfisken var på 3,8 kilo. Der blev kun fanget 1 Brasen, hvilket er ret bemærkelsesværdigt.

Arrangørerne var også glade for de positive bemærkninger, flere af deltagerne kom med, da de forlod pladsen omkring klokken 14:30, en enkelt deltager sagde farvel med ordene "tak for et godt arrangement"

Det kan nok forventes at der er fiskekonkurrence igen til næste år.