Kagens dag
Skrevet af webmaster d. 06. November 2011 18:09
Tiden nærmer sig for vores splinter nye arrangement, KAGENS DAG, som afholdes lørdag den 12. november fra kl. 13-16 i Fritidscenteret, Solbjerg Hovedgade 88

Solbjerg FDF har besluttet at bryde med traditionerne. De plejer at holde julemarked 1. søndag i advent, men der er mange arrangementer i december og julemarkedet krævede mange timers arbejde af deres ledere. Da de ligesom mange andre foreninger ikke har nok ledere, besluttede de at prøve noget nyt og starte en ny tradition med KAGENS DAG.

Kagens dag er en festdag, hvor man fejrer en af de vigtigste råvarer: Kagen!

Hovedattraktionen er selvfølgelig kagerne, det bliver en dag med kager i alle mulige afskygninger. Har du en hemmelig opskrift på en himmelsk-smagende kage, er du mester i glasur-lægning, eller synes du bare, at det er sjovt at bage?  Så stil op i konkurrencen med din kage. Tilmeld dig på kagensdag@fdfsolbjerg.dk. Husk at opgive navn og tlf.nr.

Vi ses den 12. november til årets mest velsmagende arrangement!
FDF-Solbjerg


Klik på læs mere, for flere informationer ---------->
Udvidet nyhedstekst

Tiden nærmer sig for vores splinter nye arrangement, KAGENS DAG, som afholdes lørdag den 12. november fra kl. 13-16 i Fritidscenteret, Solbjerg Hovedgade 88

Alle der kommer, er med til at smage og bedømme kagerne. Når man har betalt entreen på 25 kr, er der gratis kaffe, saft og kage. Der kåres vindere i 3 kategorier, Flotteste, Mest Velsmagende og Mest Fantasifulde Kage. ALLE kan være med i konkurrencen.

Ud over kagekonkurrencen vil vores tombola også stå klar og det vil være muligt at more sig ved flødebollemaskinen. Der er mulighed for at bestille adventskrans og FDF's rullende grej-butik "55 °  Nord" kommer og stiller op, så du har mulighed for at købe julegave til hele familien.