Fitness godt fra start
Skrevet af webmaster d. 23. April 2013 01:15

Solbjerg Fitness center er kommet godt fra start

Det nye Fitness center i Solbjerg kom usædvanligt godt fra start, ved åbenthus arrangementet den 7. og 8. april. Søgningen var så stor at tilbudet om gratis oprettelse af medlemsskab blev udvidet til også at gælde ved tilmelding den 9. og 12. april.

Her, 14 dage efter åbningen, er der mere ende 220 medlemmer der nyde godt af de mange maskiner, som de kan træne på fra 6 morgen til 22 aften.
Hver enkelt medlem har fået, eller har mulighed for at få, en kyndig instruktion i brugen, samt en trænings plan for den enkelte, hvilket er meget vigtigt for at opnå de mål man har for sin træning.

Du kan melde dig ind i Solbjerg Fitness hver mandag og torsdag mellem 18:00 og 20:00.

-----> "Læs mere"


Udvidet nyhedstekst

Solbjerg Fitness center er kommet godt fra start

Henrik Rasmusen, indehaver af Solbjerg Fitness, har ingen intensioner om at konkurerer med Solbjerg Idræts forening, som er bedst til holdtræning, derfor er, som noget helt nyt, et privatejet Fitness Center og en Idrætsforening, i gang med at undersøge mulighederne for et samarbejde.

Planen er at Solbjerg Fitness gerne ville kunne tilbyde holdtræning i samarbejde med Solbjerg Idrætsforening. Hvordan det endeligt kommer til at se ud, ved Henrik Rasmussen ikke endnu, men han forventer det er på plads omkring den 1. september.

Du kan finde oplysninger om Solbjerg Fitness på deres hjemmeside.