8 år er gået
Skrevet af webmaster d. 07. May 2013 17:39

Så er der fødselsdag

Webportalen solbjergby.dk har 8-års fødselsdag i dag den 7. maj, hvilket bliver fejret med en ansigtsløftning.

Portalen har i dag 355 registrerede brugere, men den kan sagtens tage flere, og det daglige besøg udgør mere end 210 om dagen, og her er tale om unikke brugere.

Det er ganske gratis at blive registreret bruger på Portalen, og det er nødvendigt for at du kan benytte flere af portalens funktioner.

Portalen har desværre måtte sige farvel til en annoncør, men har fået 2 nye i stedet, besøg deres hjemmeside. Alle vore annoncører skal have tak for støtten.

"Læs mere" om de opdaterede funktioner ----->


Udvidet nyhedstekst

Så er der fødselsdag

Nu er det ikke kun det synlige, der har fået en ansigtsløftning, hele systemet er blevet opdateret til den nyeste version.

En af de store opdateringer var for at øge sikkerheden på Portalen, ikke at den har været usikker, men den har lukket for nogle "huller", som kunne benyttes til at sætte Portalen ud af drift. Denne opdatering har også indflydelse på brugen af Password, som nu skal have minimum 8 tegn. Du kan stadig benytte dit gamle password, men du bør logge ind og ændre dit password.

Alle Portalens links til lokale informationer, er blevet gennemgået, opdateret eller slettet, så søger du noget i Solbjerg, så besøg Portalen og se om ikke det findes der. Du finder også et kort, som viser hvor og hvordan du kan få fat i en Hjertestarter, hvis uheldet er ude.

Portalens "Spillehal" har også gennemgået en kraftig opdatering, og der er nu mere end 100 spil at vælge imellem, når du lige vil slappe af i 10 minutter, eller til en regnvejrs-dag, og dem har vi jo som regel nogle af i løbet af en dansk sommer.

Der er også kommet en ny "Markedsplads" med mulighed for salg, køb og bytte, og nu er der også mulighed for at vedhæfte/uploade op til 6 billeder til dine annoncer, hvilket jo kan hjælpe på din annonce. Selvfølgelig er der både Gul og Gratis samt DBA, men det kunne jo være at en annonce på www.solbjergby.dk kunne give resultat.

Det må indrømmes, at Portalens debatforum er meget stille, der sker jo mange ting i Solbjerg, hvoraf nogle måske ville have glæde af en debat. Selvfølgelig er debatten ikke kun til emner om hvad der sker med Solbjerg men log ind og se hvilke kategorier der er oprettet, og læg endelig et indlæg hvis du har noget på hjertet.

Den nye kalender giver mulighed for at du kan holde styr på din kalender, så længe du har adgang til internettet. Opretter du en begivenhed i kalenderen, er den altid oprettet som en "Privat" begivenhed, som kun du kan se. Selvfølgelig kan du også oprette en begivenhed du vil dele med alle, den bliver dog godkendt af Portalen før offentliggørelsen.

Der er igen installeret et Nyhedsbrev system, for at modtage Portalens nyhedsbrev, 2-4 gange om året, skal man være registreret bruger og selv tilmelde sig, så ikke noget med at du får reklamemails i tide og utide.

Portalen har desværre måtte sige farvel til en annoncør, men har fået 2 nye i stedet, se dem på Portalen og besøg deres hjemmeside. Alle vore annoncører skal have tak for støtten.

Med ønsket om en god sommer 2013 Kenneth Lønquist – Webmaster – www.solbjergby.dk