SolbjergDagen 2015
Skrevet af webmaster d. 27. May 2015 12:15

Årets sjoveste dag for hele Solbjerg

Lørdag d. 30. maj 2015 inviterer Solbjerg Ungdomsklub i samarbejde med byens inst

itutioner og foreninger til Solbjergbagen 2015.

SolbjergDagen afholdes på Solbjergskolen, og I vil hele dagen igennem kunne opleve aktiviteter, musik, dans og leg for børn, unge, familier og barnlige sjæle i alle aldersgrupper.

Hele dagen vil der være lækkerier til ørerne i festsalen, hvor bands fra Solbjergskolen, klubben, institutioner, musikskole og ungdomsskolen vil underholde på den store scene med musik og dans. Vores friske konferencierer Rasmus og Kasper styrer slagets gang med masser af humor, konkurrencer og jokes.

På parkeringspladsen foran skolen og i aulaen vil der være mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige aktiviteter og konkurrencer for alle. I kan bl.a. glæde jer til at prøve vores hoppeborg, deltage i skattejagt eller prøve kræfter med de nyeste dansetrin i Just Dance.

Vi vil desuden gerne takke de mange lokale sponsorer og samarbejdspartnere! Vi sætter stor pris på, at så mange bakker op om vores arrangement, for uden deres støtte havde det ikke været muligt at afvikle dagen.

Til sidst er der kun tilbage at sige, at vi håber, I sætter kryds i kalenderen, og stå vejen forbi til SOLBJERGDAGEN 2015. Vi glæder os i hvert fald til at byde jer velkommen!

Og skulle sulten melde sig, så fortvivi ikke!
Vi smider både pattegris og pølser på grillen, så jeres frokost er sikret.